Idei de afaceri pentru adolescenti. Top - 10.

Adolescenta - cea mai importantă etapă în viața oricărei persoane. Acesta este în intervalul de la 13 la 21 ani au format o înțelegere de unde să meargă și ce să facă în viață. "Vreau să devin un astronaut, pompier, doctor" - totul dispare și înlocuit cu un priorități și obiective mai realiste.

Cele mai multe nu văd dincolo de nasul lor și a mers pe calea bătut, pe care le sugerează părinților. A obține o educație, pentru a primi un loc de muncă, începe să se deplaseze până în carieră, familie, copii - toate acestea sunt dureros de familiar pentru noi. Acest traseu template-uri și 80% din tineri, mai devreme sau mai târziu se va ajunge până la această cale.

Dar există adolescenti care nu doresc să trăiască pe stencil și în tinerețea sa cred despre propria afacere și cum priuspet în această viață. Exemplu cu startupuri tineri, pe care am scris mai revelatoare.

Am pus împreună câteva idei care pot fi utile pentru adolescenti si a le ajuta să câștige primii lor bani, care poate fi investit într-o afacere mult mai grave. Ei bine, sau risipi toate câștigat la club. Toată lumea va face propria lor alegere.

1. Servicii de primire comenzi

Deoarece timpul este cel mai prețios lucru în viața noastră, mulți oameni încearcă cât mai mult posibil pentru a avea timp pentru o unitate de timp în sine. Ei nu doresc să se petreacă pentru achiziționarea de produse în magazine, pentru a găti mâncarea, și alte lucruri consumatoare de timp.

Dacă va fi ajuta pe oameni pentru a economisi timp, atunci puteți face bani pe el. Puteți efectua comisioane de lumină și să fiți plătit pentru ea o mulțime de bani. Cel mai dificil - pentru a afla cum puteți economisi timp de alții și de a le oferi serviciile lor.

Puteți începe de la pridvor, casa, extinde domeniul de aplicare al activităților sale de pe stradă și așa mai departe. În acest fel puteți câștiga bani de buzunar și-l petreacă pe nevoile lor. Ei bine, sau să investească în viitorul lor.

2. Consultant pe Social Media, Social Networking

Noi nu putem trăi fără Internet, și adolescenți chiar mai mult. Fiecare tânăr își petrece o medie de 4-5 ore pe rețelele sociale în fiecare zi. De ce nu ar face asta?

O mulțime de întreprinderile mici pentru o lungă perioadă de timp deschis birouri în rețea, iar acum au grabit la rețea socială. Puteți aplica toate cunoștințele lor de rețele sociale și de a ajuta incepatori obisnui cu acest nou mediu de informare pentru ei.

Puteți găsi cele mai bune oferte de cumpărare on-line a unui produs și de a oferi aceste liste de prețuri pentru persoanele care tranzacționează. Pentru o sumă forfetară, desigur.

3. Invatarea posesiei calculatorului

Aceasta este o idee destul de logic. Un adolescent nu poate trăi fără un calculator, prin urmare, el deține la un nivel destul de ridicat. În același timp, există în jur de o mulțime de oameni care nu sunt instruiți în utilizarea calculatorului. Acesta elevi, pensionari și alte persoane care au decis că stăpânesc într-adevăr la calculator.

De fapt, de instruire și puteți câștiga bani de buzunar. Cine știe, destul de probabil, în cele din urmă va fi capabil de a deschide un centru de formare, care include o gamă largă de servicii. Nu este la fel de dificil pe cât pare la prima vedere.

4. Asistentă

Foarte popular această ocupație în Occident. Din păcate, avem o bonă nu este atât de comună, dar dacă te iubesc oamenii, în special copiii, drumul care duce drept la o bona. Părinții tineri de multe ori vreau sa fiu singur, să merg la film, un restaurant, și lăsați copilul nu o (mai ales în cazul în care nu sunt bunici). Puteți oferi aceste servicii la părinții lor.

Pentru o mică taxă puteți petrece 1-2 zile pe săptămână, pentru ceva pentru a distra copilul de alături. Uită-te la mamele singure care trebuie să lucreze, pentru a ridica un copil și încă aranja cumva viața lor personală. Mai degrabă, este un public tinta buna pentru tine.

Nu uitați că, în scopul de a fi o asistentă bună, trebuie să aveți răbdare extraordinară. Și nervi de oțel, da.

5. De lucru ca un încărcător sau a ambalatorului sau a ambalatorului loader

Nimic mai tempereaza spiritul, ca opera unui încărcător. Ai depresie, prietena mea fac obiectul unui dumping și nu inel, pe stradă și noroi toamna? Aranja pentru o săptămână ca un încărcător și toate problemele tale vor retrage în fundal. Cu atitudinea dreptul la acest tip de munca pe care nu va fi capabil de a câștiga bani buni (întrebați mutari in Moscova), dar, de asemenea, curățați înfundat mintea lui numai.

Puteți ajuta în continuare oameni ambalaj bunurile lor atunci când se deplasează. Crede-ma, aceasta este încă o durere de cap care mulți sunt gata pentru cineva să pariezi.

Mutari si ambalatori nu au nevoie de orice aptitudini speciale, astfel încât orice adolescent care are două brațe și două picioare, pot face față cu ușurință sarcinile. Banii nu miros, iar lucrarea este cunoscut a fi înnobilat.

Conecta la acest tip de venituri prieteni, publica reclame și se va merge. Movers sobre sunt în cerere, amintiți-vă acest lucru.

6. Ingrijirea gazonului și alte lucrări, în fața casei

Acest lucru este valabil și pentru satele și orașele mici țară, unde oamenii trăiesc cu un venit bun. La urma urmei, doar oamenii bogați își pot permite să țină un gazon verde sau un gazon în fața casei.

Trebuie doar să găsească o astfel de casă, construi propria bază de date, și apoi le oferi serviciile tale.

Dacă gazon nu este, atunci vă poate oferi servicii de pictura pe gard, de exemplu. Uită-te cu atenție la ceea ce este în ruine de la casa, cel mai probabil, proprietarul pur și simplu nu au timp sau nu sunt atinse. Cel mai probabil, ei vor fi fericiți să plătească niște pic de bani pentru casa lor exterior uitat atractiv. Le face bine, fac bine pentru tine, că este, să plătească banii.

7. Freelancing

Nu este nevoie să se rostogolească ochii și spune că acest lucru suflă fiecare cap de la intrare. Freelanceri piață, deși mare, dar în multe zone lipsite de teribil de profesioniști. Și când ești tânăr, ai timp pentru a încerca diferite direcții și să înțeleagă care dintre ele este sufletul. Poate că în viitor va deveni pe cei care spun că "am făcut această muncă%% nume utilizator, a făcut uimitor, eu recomand."

Pentru argumentele pro întotdeauna un clienții coadă în lunile următoare.

Prima dată puteți încerca să câștige cel puțin să plătească pentru Internet și facturile de telefonie mobilă. Și dacă dependent, atunci freelancing poate fi un venit suplimentar bun.

8. Crearea lumânări realizate manual

O altă activitate care nu necesită abilități speciale - este crearea de lumânări. Lumanari sunt întotdeauna necesare, de tone de ele sunt de cumpărare de sarbatori, zile de naștere, și la restaurante pentru o seara romantica. Puteți ciocni în acest tip de activitate și să încerce să vândă lumânări lor.

În primul rând prieteni, apoi familia, apoi prietenii prietenilor, și așa mai departe. Bani, deși mic, dar suficient pentru un film. Și ce altceva ar trebui un adolescent?

Nu-ți fie rușine de acest tip de activitate. Este cu siguranță mai bine decât bere bea în holuri sau se arunca cu capul în jucării on-line. Mulți oameni celebri și bogați au început cu un foarte simplu ocupații, din care mulți oameni sunt dispuși să scuipe, pentru că există foarte puține plata. Calatorie de o mie de mile incepe cu un singur pas. Principalul lucru este de a lua acest pas.

 9. De îngrijire Animal

Animale adăuga "viață" în rutina noastră și aduce bucurie pentru orice familie. Aproape nici oameni care nu s-ar fi atins la vederea de un pic pisicuță sau catelus. Acesta este motivul pentru familii și animale de companie infesta.

Dar se întâmplă de multe ori că animalul vrea să aibă, dar nu au timp să aibă grijă de el și plimbarea lor. Proprietarii, în astfel de cazuri, cauta pe cineva care te poate ajuta din când în când să aibă grijă de animalele lor de companie. Mulți sunt chiar dispuși să plătească un pic de bani, totuși.

Dacă te iubesc animalele și aveți o mulțime de timp liber, va puteti plimba animalele lor de companie și să aibă grijă de vecinii lor și de alți rezidenți din strada ta.

10. Crearea de bijuterii

Doar nu spun că acest lucru este un loc de muncă pentru profesioniști. În cazul în care un adolescent are un gust si talent pentru arte și meserii, puteți lua câteva lecții de la profesioniști pentru a începe crearea produsului.

Nu este mai dificil de a învăța decât Photoshop. Apropo, același lucru poate photoshop și trage modelul de ornamente viitoare. Cine știe, poate că ai un talent care are nevoie de un imbold?

Acestea sunt ideile pe care revista noastră vă oferă pentru a încerca, dacă aveți un vânt cap în buzunare goale, și de vârstă nu depășește douăzeci de ani. Du-te pentru ea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu