Rezonabile idei de afaceri

Imprimare a evoluat într-o asemenea măsură încât cartea a încetat de mult să fie un obiecte rare și unice. Sa transformat într-o marfă, cu caracteristicile sale caracteristice. Unul dintre ei - vechi.

Pentru antreprenor acest articol nu aduce bucurie. Loc în spațiul comercial pe care îl ocupă, iar veniturile din ea - nu. De obicei, această problemă este rezolvată de vânzări. Prețurile de carte set mici și chiar foarte mici. Dar această metodă nu este întotdeauna salvează departamentul de carte de stocurilor de produse.

În căutare de soluții de întrebare carte în mintea de antreprenori curajosi se nasc idei de afaceri inteligente. Unul dintre ei - de a vinde carti de greutate, kilograme. La un cost de hârtie, și poate chiar mai puțin. Și dacă luăm în considerare faptul că producția de carte este acum destul de scump, atunci această metodă de tranzacționare vă rugăm siguranță cititorul mediu. Unii oameni vor spune o blasfemie să vândă cărți în vrac, ca un cartof. Ei bine, bine. Dar comun cititorul va fi, astfel, posibilitatea de a ridica o bibliotecă decent pentru un preț foarte mic.

Apropo, bun vechi Anglia, locul de nastere al lui Shakespeare și Dickens, a fost acest mod neobișnuit. Există cărți de greutatea comerțul cu oțel la mijlocul secolului 20. Un proprietar de o librărie lucrurile au început să meargă din rău în mai rău. Și apoi a făcut o decizie disperată. În caseta de prezentare a pus solzi pe o parte a stivei de cărți. Aproape atârnat un poster, unde a scris despre un nou mod vinde bunurile lor.

Si nu a pierdut! La urma urmei, prețul de carte au fost foarte mici. Colecții de poezie acesta costa mai putin de romane groase. Datorită faptului că textul din volumul de poezii este mai mică decât într-o lucrare proză.

Englezul inovare-librar prins nu doar în Marea Britanie, ci în întreaga lume. Acum, vânzarea de cărți pe greutate și magazine și edituri, scapa de pe distanțe lungi, și biblioteca, eliberarea de spațiu pentru încasări stoc.

Costul per kilogram de literatură, în diferitele sale stări. Dar este de câteva ori mai mică decât cea care este pe copii, plasate pe rafturile magazinelor. În Spania, de exemplu, cartea este evaluată la 10 de euro și mai sus.

Se pare că ideea de afaceri - pentru a vinde cărți în vrac - foarte rezonabil și viabil. Comerciant este de preferat să pună bunurile vechi la prețul slabe decât se da la gunoi. Un cititor care nu este după costisitoare noutăți la modă, are placerea de a dobândi o interesantă sau îl cartea necesar, oferind o taxă nominală pentru ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu