Deschideți centru de bowling

Dacă te uiți acum la locurile de evenimentele de masă, putem vedea că de multe ori în locuri centre de bowling sunt deschise. La investiții suficient de serioase astfel de centre, și aduce un profit bun pentru a proprietarilor. Întreaga modelul de afaceri al acestor instituții se bazează pe distracție, pe care oamenii de distracție comun. Tu, ca proprietar de bowling, este necesar nu numai pentru a opri oamenii și de a crea confort suficient nu numai pentru jocuri dar și pentru comunicare.

Contingentul de a vizita un loc unde se poate "rula mingea" este foarte diversă. Ca barbatii tineri cu prietenele, vechea gardă în fața jucători experimentați cu soțiile lor, de birou plancton, pentru care managementul ia oprit camere pentru evenimente corporate. Sub rezerva acordului cu succes a centrului de bowling, pista va fi gol în interior nu este la fel de comune ca ai putea crede.

Dacă te uiți la întregul domeniul de aplicare al bowling, bowling centre, care sunt de diferite tipuri. Divizia este tipul de clienți care vizitează instalația: vip, familie, centre de agrement, sport și multe altele. Dacă vă decideți pentru a deschide un centru de bowling, va trebui să decidă ce vrei clientul să prindă în capcană. Și că este de a construi întregii afaceri, echipamente și de proiectare a construcției de cumpărare.

Luați în considerare principalele tipuri de centre de bowling, care pot fi deschise în orașul tău.

Familie Bowling Center

Totul e de înțeles. Instituția de familii care pot veni cu copii și bunici. În plus, s-ar putea desfășura corporatives sa liniștită firme mici. Atmosfera din cameră trebuie să fie liniștită și condusive pentru sejururi pe termen lung, și să se joace. Este necesar să se aibă grijă cu privire la modul în care vă va distra pe copii, dacă este cazul. Mici, cafenea cu acest centru de bowling - este necesar. Cel mai probabil, nu este necesar să se explice de ce.

Bowling Entertainment Center

Centre de divertisment acum divorțat, în calitate de lucrători DPS pe drumuri. Oamenii au nevoie de: pâine și circ. Este pentru divertisment și spectacol de mulțimi de oameni merg la centre de divertisment. Este aici, că ei pot prinde și oferindu-le pentru a vizita sala de bowling și să se joace cu bile.

Poate că într-un loc ca acesta este în valoare de gândire despre un mic ring de dans, care poate fi plasat lângă cafenea. În mall-uri de vânzare băuturi alcoolice bine și băuturi sub oamenilor le place să joace. Comunicare alcool - joc lung (distractiv) este de înțeles, fără nicio altă explicație. În cazul în care centrul dvs. de divertisment bowling va fi de lucru non-stop, acesta va beneficia doar de acest lucru.

Sports Bowling Center

Acest punct de vedere poate fi savurat la centrul de fitness sau centre de sport, unde sportivii antrenați. Deoarece vizitatorii sunt interesati de sport centre de sport, bowling dvs. le poate oferi o varietate de băuturi non-alcoolice, inclusiv shake de proteine. Daca esti norocos, podsyadut sportivilor locali "pe joc și vor fi clienții dumneavoastră fideli. Pentru ei, este posibil să se organizeze un mic magazin de echipamente sportive și dulapuri convenabile pentru depozitarea hainelor.

Bowling interioară

Nu este un secret faptul că multe persoane private sunt în cerere mare în rândul celor înstăriți. Puteți organiza un tip închis de bowling pentru VIP-clienti. Acest lucru va necesita nu o cameră foarte mare, dar foarte bine gandit-out organizație. Pentru vizitatori este de dorit să emită carduri de membru. Trebuie să ne amintim că profitul principal nu este de joc, și de cele mai multe vânzări de carduri de membru într-un loc privilegiat închis. Oamenii bogați plac lucrurile de genul asta. În astfel de locuri, probleme de afaceri foarte des discutate sunt tranzacții private și tranzacțiile au loc departe de curios.

Din fericire, nu este nevoie de a explica faptul că într-un bowling închis ar trebui să fie un restaurant cu un bucătar-șef mare și destul de o gamă largă de alcool de calitate. Nu uita despre organizarea acestui loc.

Echipament pentru deschiderea bowling

În primul rând - E camera destul de mare. Track lungime - 25 m, înălțimea tavanului ar trebui să fie 4-5 metri. Amintiți-vă, de asemenea, spațiu suplimentar pentru o cafenea, biliard și alte activități posibile.

Plyusuem aici comunicare obicei necesare în incinta. Este necesar să se prevadă dispozitive suplimentare, cum ar fi - bile, pantofi, scaune.

Principalul lucru de la bowling este pinspotter. Acesta este un dispozitiv care pune pinii. Acesta este un complex și costisitor. Urmări, de asemenea, să fie acoperite cu material sintetic, pentru că este mai ieftin decât lemnul și este puțin mai lung decât materiale naturale. Nimeni nu interzice achiziționeze b \ echipament, așa că despre asta.

Despre organizarea de bar care le-am menționat deja. El va face profit bun, dacă acesta este o gamă destul de largă de băuturi. Principalul contingent de bowling - bărbați, și au tendința de a consuma alcool în timpul jocului.

Crearea unui astfel de afaceri ca un centru de bowling este destul de un proces complex, care necesită o investiție inițială mare. Dacă nu aveți încredere în propriile abilități, atunci cred că de zece ori.

Dar dacă totuși decideți să creeze acest tip de afacere, puteți calcula profitul aproximativ de la o piesă. Dacă luați o închiriere de oră, se aduce profituri în 8 dolari per persoană. În cazul în care piesa este încărcat cu 7 ore pe zi, apoi însumând venituri din bar, bucatarie, aparate de joc, vom obține un venit lunar de până la 10.000 de dolari. Tentant, nu-i așa?

2 comentarii:

  1. felicitari pentru traducerea de pe google translate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma intereseaza cit Costa o pista de popice si detaliile pistei lungime_latime mersi.

    RăspundețiȘtergere