Cum de a deschide un studio foto?

Photo Studio - o companie care este specializata in narativă, portret, producând fotografii la documente, face viniete, retușare foto, precum și prestează alte servicii de fotografie.

Fotografie digitală a dezvoltat recent, și tehnologia modernă permite de a stoca în format electronic o mulțime de fotografii, dar aceasta nu duce la o scădere a cererii pentru magazin.

Tehnologia digitală a dimpotrivă ajută fotografi rafina munca lor.

Te iubesc și știu cum să facă fotografii? Vrei să lucreze pe ei înșiși, nu pentru altcineva? Atunci trebuie să vă gândiți deschide propriul magazin.

Cum de a deschide propriul magazin și să-l profitabil

1. Necesitatea de a stabili formatul de fotografii.

Dacă alegeți fotografiile dimensiunea corectă, se poate câștiga în această afacere, chiar dacă doar vă doriți să realizați fotografii și nu un fotograf profesionist.

Și dacă ești un fotograf profesionist, nu se poate deschide doar un magazin, ci un studio foto întreg, care va fi în măsură să ofere servicii pentru fotografia de studio, precum și fotografia pe site-ul. Veți fi capabil să facă fotografii de familie, de portofoliu, nunti fotografie, absolviri și alte evenimente speciale.

Dacă nu aveți un talent special pentru fotografie, puteți deschide un magazin și face fotografii la documente, precum și să ofere servicii pentru imprimarea de fotografii pe cani, perne, magneți și alte produse, toate de astfel de servicii sunt în mare a cererii.

De asemenea, în plus față de furnizarea de servicii fotografice puteți vinde produse complementare (aparate foto, de film fotografic, cutii pentru aparate foto, albume foto, rame foto, rame electronice de imagine, rafturi, etc).

2. Alege locația magazinului.

Atunci când alegeți locația unui magazin ar trebui să ia în considerare dimensiunea sa.

Pentru importantă studio de mare este sala de mare și spațioasă. Este important pentru un mic magazin situat în apropiere de universități sau centre comerciale de mari dimensiuni. O magazin, care face fotografii la documente, ar trebui să fie plasat în cazul în care o mulțime de oameni trec.

Nu are neapărat un magazin în centrul orașului, puteți deschide într-o zonă rezidențială.

Pentru un mic magazin nu are nevoie de mult spațiu, acesta va fi de ajuns pentru 6-10 m de studio mare necesită, de obicei, o mulțime de spațiu.

3. Necesitatea de a cumpăra un magazin kapital.

Daca vrei sa cheltui mai puțini bani - deschide un mic magazin pentru furnizarea de fotografii de identitate.

Veți avea nevoie de:

- Aparat foto digital;
- Suport;
- Flash;
- Calculator;
- Photo Printer;
- Echipamente de iluminat;
- Mobilă;
- Mirror (pentru clienți).

Poate oferi închirierea de uzură formale pentru fotografia de pe document.

Dacă doriți să deschideți un studio foto de mare, veți avea nevoie de o mulțime de bani. Veți avea nevoie de echipamente profesionale, designul elegant al camerei, și mai multe camere de studio foto.

În cazul în care pentru a obține capital de pornire pentru a deschide un studio foto?

Puteți folosi propriile economii, să ia un împrumut bancar, pentru a atrage investitori. Un mic magazin va plăti pentru aproximativ șase luni, un studio de mare va plăti mult mai mult, dar, de asemenea, profit de studio va fi mult mai mare. Tu decizi.

Atenție!

În această afacere există o ușoară scădere în decembrie și ianuarie, această perioadă poate fi mai intens angajeze imprimarea fotografiilor digitale, în scopul de a nu suporta pierderi.

Când deschideți primul magazin nu va fi o mulțime de clienți, nu vă faceți griji, acest lucru este un fenomen temporar. Acest lucru se întâmplă cu toate întreprinderile noi, în timp, acest lucru se va schimba.

Pentru a atrage clienții să utilizeze publicitatea. Eficacitatea de publicitate în acest domeniu este de informații de marketing, și anume semne, afișe, etc despre magazinul dumneavoastra.

Acest tip de publicitate nu necesită o investiție semnificativă, și aduce un rezultat mare.

Și, desigur, cele mai bune de publicitate va fi feedback-ul pozitiv din partea clientilor cu privire la ceea ce magazin.

Constatarile
Deschiderea unui magazin nu are nevoie de o mulțime de timp și bani, principalul lucru să fie dispuși să o facă. Ea începe rapid pentru a face un profit, dimensiunea de care depinde în mare măsură de costul chiriei și a numărului de clienți. Un mic magazin aduce un venit mic, dar nu costa mult pentru a deschide. La rândul său, un studio de mare pentru profituri mult mai mari și necesită un cost mult mai mare în timpul construcției. Răspunsul fără echivoc cu privire la profitabil să deschidă un magazin acolo. Aceasta depinde de perseverența dumneavoastră.

Un comentariu:

  1. Articole bune, Ați auzit de LFDS (Le_Meridian Funding Service, Email: lfdsloans@outlook.com - ContactWhatsApp: +1-9893943740--lfdsloans@lemeridianfds.com) este ca serviciul de finanțare SUA / Marea Britanie, care îmi acordă împrumut de 95.000,00 USD să-mi lansez afacerea și le plătesc anual de doi ani acum și îmi mai rămân 2 ani, deși îmi place să lucrez cu ei pentru că sunt creditor împrumut autentic care îți poate oferi orice fel de împrumut.

    RăspundețiȘtergere