Automate de vânzare țigări

Una dintre afacerile cele mai promițătoare și profitabile astăzi este tutun. Mai ales atunci când vine vorba de țara noastră. Deși nu există o dată pe statisticile oficiale, dar fiecare dintre noi are o mare oportunitate de a asista personal strada număr incredibil de mare de fumatori. Dar tehnologia modernă, de asemenea, nu se opune într-un singur loc. Există toate "minunile" Acum, nu veți vedea pe străzi. La fiecare pas sunt ușor de a folosi utilaje pentru cafea, înghețată și alte produse alimentare și bunuri. Ei bine, cu mașini automate de cafea și ciocolată, în principiu, totul este clar. Dar, în măsura în care este posibil pentru a realiza ideea de un automat de țigări?
Problema cu definiția de vârstă a cumpărătorului


Această întrebare este principalul motiv să se îndoiască de posibilitatea de a instala mașini care vând produse din tutun. Dar dacă există un "cap limpede" care poate neutraliza într-un fel această problemă, aceasta va avea o șansă unică de a deveni un monopol complet în acest domeniu, care au primit un brevet pentru invenția sa. Trebuie să spun că această tendință promite un profit fantastic.

În străinătate, lucrurile nu sunt atât de stricte. Există deja o mult timp în urmă și sunt exploatate în mod activ automate pentru țigări. De exemplu, în Japonia și în alte țări dezvoltate, de asemenea, există o interdicție privind vânzarea produselor din tutun minorilor. Cu toate acestea, trebuie să avem în vedere faptul că japonezi la fiecare pas diverse gadget-uri electronice. Același lucru este valabil pentru aceste mașini. De exemplu, automate de țigări din Japonia sunt dotate cu camere speciale care pot determina vârsta aproximativă de cumpărător pe diferite atribute vizuale, cum ar fi părul gri sau riduri. Apropo, cred despre roboți, în nouăzeci de cazuri din o sută.

Setarea aparatului pentru punerea în aplicare a produselor din tutun

În general, desigur, dacă se dorește, nimic nu este imposibil. De exemplu, sa oferit opțiunea de a instala astfel de mașini în locurile în care există, teoretic, nici o persoană care nu a împlinit vârsta majoratului. Aceste locuri au fost recunoscute baruri și cluburi de noapte. Cu toate acestea, problema este că există rareori o persoana fumat vine vorba de astfel de locuri de divertisment, fără o ofertă adecvată de țigări. Prin urmare, punctele cele mai profitabile sunt mulțimile diferite. Această varietate de locuri publice, supermarket-uri, și, bineînțeles, transportul în comun și stațiile de cale ferată. Dar aici din nou, "leagă mâinile" legea de restricții de vârstă.

Ce fel de venit, vă puteți aștepta de la vânzarea de țigări prin masina

Ca marea majoritate a tuturor mașinilor posibile, automat costurile de țigări de mașini cu privire la trei ani și jumătate de mii de euro. Acesta va fi standard pe masina cu o capacitate de douăzeci de tipuri de pachete de țigări de o sută cincizeci. Achiziționarea prețul en-gros de fiecare pachet este de aproximativ 0.5 - 0.8 euro, și care sunt vândute la prețul de vânzare cu amănuntul de 1-1.1 euro. Deci, se pare că profitul aproximativă pe ambalaj într-un sfert. Desigur, în schimb tigari de mașini mai multe piese de teatru, de exemplu, un automat de cafea. Cu toate acestea, situația se va îmbunătăți în mod semnificativ adăugarea la gama de guma de mestecat mașină, țigări și alte produse conexe.

Cum de a rezolva problema definiției de vârstă a cumpărătorului

Anterior a fost menționat faptul că cumpărătorul mărfurilor pentru a determina vârsta a mașinii, cu o garanție de satisfacție de 100% nu este încă posibilă în nici un fel. Prin urmare, având în vedere legislația în vigoare automatele pentru produsele din tutun în țara noastră, atâta timp cât puteți seta doar în locuri în care minorii nu sunt admise la intrare. Dar cererea este acolo adecvat.

În cea mai moderna tehnologie este foarte popular este definiția diferitelor setări pe retina ochiului sau amprente. Prin urmare, în cazul în care cineva va inventa ceva de genul asta, atunci el nu are absolut toate șansele de succes.

Există o altă opțiune, care se bazează pe capacitatea de a determina vârsta de un permis de conducere. Permisiunea de a furniza aceste informații, este posibil să se obțină, după o consultare cu Guvernul. Dar există un dezavantaj. De exemplu, cumpărătorii pot în acest caz să fie doar soferi. Ei, desigur, foarte mult, dar totuși ...

La reflecție, este sigur să spun că, în ciuda concurenței intern enorm, de afaceri de tutun este foarte promițătoare și profitabile. Astfel, instalarea de mașini pentru punerea în aplicare a produselor din tutun este destul de capabil de a oferi un venit constant și un monopol pe această nișă. Este nevoie doar de a găsi o modalitate de a determina vârsta de cumpărători.

Un comentariu:

  1. daca vrei sa spui ceva nu copia. esti un prost traducator care nu se face inteles, se da atotstiutor si nu stie nimic. mai bine sa taci.

    RăspundețiȘtergere