Afaceri pe 3d foto pe pereti

În prezent, există o mulțime de idei pentru a crea confort și comoditate în casă. De fapt, că nu numai că vor proprietarii de proprietate (restaurante, cafenele), pentru a crea un spațiu unic, pentru a surprinde rudele si prietenii dumneavoastra.

Sunteți de cumpărare dulapuri antice, sfesnice antic, atârnă pe picturile murale și panouri decorative - nici un fel de a încerca să facă totul pentru a se simți ca "acasă - castel." Mai mult decât atât, o cetate foarte confortabil. Astăzi, există un alt mod interesant de a decora casele și locurile de muncă ale acestora - a apărut pe piață un tapet 3d unic pentru pereti. Cu toate acestea, ele nu sunt potrivite numai pentru perete normală, dar, de asemenea, oricărei alte suprafață netedă (inclusiv, de tavan).

Fotografie tapet 3d

Tapet 3d de tapet ordinare sunt diferite prin faptul că ele creează o 3d uimitoare în cameră. In conditii normale de iluminare, deseori, aceste imagini de fundal arata cum ar fi normal, dar imagini de fundal foarte înaltă calitate, cu imagine frumoasă și clară. Dar trebuie să stingă luminile și imaginea vine la viață: bec fluorescent, există volum. Imensa popularitate 3d tapet sunt în restaurante și cafenele. Dacă credeți că statisticile, în instituțiile cu tapet 3d, numărul de vizitatori a crescut cu 62%.

Pe internet ca imagine de fundal pentru pereți și proprietarii de baruri și cluburi de noapte diferite. Aveți posibilitatea să le utilizați pentru suprafete stil și verticale, și de a crea un efect 3D la un plafon, spațiu deschis sau un cer înstelat deasupra va atrage o mulțime de atenție.

Le produc ca un standard de picturi murale "unice" și panoramică, care pot decora cu ușurință o cameră în jurul perimetrului său. 3d tapet plasate în rame speciale. Unii le lipici direct pe perete cu o pastă tapet standard.

Prelucrate 3d tapet grund special nu este inflamabil. Ele sunt rezistente la umiditate, uzura și decolorare. În ceea ce privește materialele din care sunt fabricate, acestea sunt perfect sigure pentru zdorovya.Primer 3d monitorului

Cu toate acestea, în practică, aceste imagini de fundal sunt relevante nu numai pentru divertisment și viața de noapte. Și în apartament au găsit un loc de onoare. Cu toate acestea, pentru a locuinței este mai bine să alegeți să nu agresive desene calm suficiente. Dormitoarele sunt, de obicei, de preferat pentru a lipi pe tapet fotografie 3D cu imaginea unui apus de soare, peisaje blând de nori. Cu toate acestea, alegerea de astfel de tapet este atât de mare că toată lumea este sigur de a găsi imaginea care va fi pe placul lui.

Un pic mai mult despre ideea de afaceri

În cazul în care vă decideți să faceți punerii în aplicare a acestei idei, trebuie să aveți grijă de publicitate bine produsul lor. De exemplu, el poate fi introdus cu proba stă tapet 3d. O astfel de publicitate vorbește de la sine, ea nu este absolut nevoie de clarificări suplimentare. Ar fi de ajuns pentru a plasa informațiile de contact în câmpurile de un stand mic, și stă - în locuri publice, în magazine de bricolaj sau mall-uri.

Mai mult decât atât, se află cu astfel de tapet poate deveni o marfă. Oamenii de afaceri care plasează reclamele lor în formă de suport 3D, sigur de a atrage atenția cumpărătorilor în departamentul său.

La publicitate foarte mare succes, 3d tapet pentru pereti doresc să cumpere mai multe, rezultatul nu a provocat o lungă așteptare. O astfel de soluție interior va interesa potențiali clienți.

Costul pentru 3d tapet depinde de complexitatea figura, calitatea hârtiei, vopsea flourestsentnoy cantitatea și imagine. Cu toate acestea, ei doresc să le cumpere, în orice caz, cât de scump acestea nu au fost de vânzare. Dacă credeți că cei care au întruchipat această idee în practică, câștigurile pentru prima luna a fost de 10000 de mii de lei. Sunt de acord cifra atrage.

Deci, dacă credeți că cu atenție și au decis să se implice serios în implementarea 3d tapet, va trebui să găsească capitalul inițial și furnizor de produse de calitate. Clienții, de asemenea, veni ei înșiși. Este într-adevăr este o afacere destul de profitabilă și profitabilă.

Vă doresc succes în toate eforturile voastre!

4 comentarii:

  1. Bună ziua, cât ma costa tapetul de modelul respectiv(mare cu plaja) la o baie de 3,50 m pe 4,50 m și înălțimea de 3,50 m

    RăspundețiȘtergere
  2. Aștept sa ma contactati la numărul de telefon 0749471916

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua, cât ma costa tapetul de modelul respectiv(mare cu plaja) la o baie de 3,50 m pe 4,50 m și înălțimea de 3,50 m

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu vreau sa pun și pe partea de jos sa nu pon gresie, deci sa fie cava material mai tare

    RăspundețiȘtergere