8 idei de la magnați de afaceri care vor schimba lumea

Lumea noastră nu va fi niciodată la fel. Mulți sunt preocupați de cum să-l schimbe (desigur, cu atât mai bine), inclusiv acei oameni care sunt cel mai admirat în lumea de afaceri.

Unii dintre liderii selectate au avut posibilitatea de a plasa un răspuns detaliat la întrebarea adresată de populară rețea socială pentru mediul de afaceri LinkedIn: "Care e problema, inovare sau eveniment se va schimba lumea în 2013? Ce fel de "idee mare" pariu vei pune? "

Rezultatele au fost impresionante, ca lideri ai o cu totul diferite domenii împărtășit opiniile lor, si avem posibilitatea de a le vedea.

1. Richard Branson

Fondatorul "Virgin Group"

Richard Branson, în raportul său a subliniat la îmbunătățirea calității educației și sănătății, precum și a mediului în care trăim. El a spus: "Aș dori să văd comunitatea de afaceri să acorde o atenție aproape de eșecurile pe care le experiență în lupta împotriva drogurilor, și a adoptat soluții umane pentru sănătate și educație, nu incriminarea și pedeapsa cu închisoarea. Să facem în 2013, "Anul de încălcare a unui tabu."

În calitate de membru al Comisiei Mondiale privind Drogurile, a observat, de asemenea, că în loc să impună sancțiuni penale pentru posesie de marijuana, guvernul poate impozita pe cei care fac acest lucru (această problemă este în curs de mai mult de doi ani), și a cerut să se uite la exemple din alte țări, cum ar fi Portugalia, Germania, Elveția, Marea Britanie și Olanda, au adoptat strategii alternative și au demonstrat rezultate promițătoare.

2. Sally Cravchek

Fostul președinte al "Merrill Lynch" Trust din SUA "Smith Barney"

Sally Cravchek și-a exprimat foarte clar ideea că în viitor - pentru condiții mai bune de muncă pentru femei. Ea a spus, "Aceasta este, în scopul de a face progrese semnificative, companiile inteligente se va construi oportunități de carieră sunt mult mai flexibile decât există în prezent. Acestea vor oferi o adevărată "flexibilitate fără rușine" - când compania se adaptează la mama de lucru, și nu invers. Și nu spun că există deja aceste condiții - în cazul în care au fost caz, 60% dintre mame de lucru nu ar visa la asta ".

Ea a subliniat, de asemenea faptul că femeile - după ce decid să aibă copii - sunt împărțite în două grupuri. Cele mai multe dintre aceste femei sunt forțate să opteze pentru munca part-time, în timp ce alții au de a face și părăsească locul de muncă pe durata concediului de maternitate.

Potrivit ei, în cazul în care acest tip de diferență între sexe este eradicată, PIB-ul economiei SUA va crește cu 9 procente.

3. T.Bun Pickens

Fondator, Presedinte si Chief Executive Officer "BP Capital" și "TBC Investment Management"

Fondatorul "BP Capital" și "TBC Investment Management" a fost mai mult preocupat de resurse, cum ar fi petrol și gaze naturale.

Gândurile sale au fost făcute complet transparent. El a spus: "Gold Rush XXI-lea, de fapt, un ardezie - ceea ce avem nevoie - petrol și gaze naturale. Peste tot in tara, a deschis depozite uriașe de aceste resurse importante, iar acest lucru înseamnă nu numai creșterea economică, ci, de asemenea, locuri de muncă ".

În cele din urmă, el a adăugat că sa "idee mare", în 2013 va fi de a promova energia intelectuală și energia de resurse naturale pentru a beneficia de toate de la Washington de stat.

4. Brad Smith

Presedinte si Chief Executive Officer al "Intuit"

Ideea Brad Smith de a schimba lumea în 2013 a fost distribuirea de date.

Mai degrabă decât se concentreze pe afaceri mare, el a crezut cu privire la comercianți mici și sugerează modul în care acestea pot îmbunătăți rezultatele lor.

El a spus, "Nici un eveniment important sau o aplicație ucigaș nu marchează o schimbare, deși, de fapt, ne confruntăm cu o revoluție. Acestea sunt materia primă a erei noastre inovatoare. Încet, dar sigur, 2013 este începutul unei noi ere în care noi toți trebuie să trăiască. "

5. Bill Gross

Fondator si Chief Executive Officer, "Idealab"

O creștere a temperaturii afectează mediul în multe feluri. Bill Gross a prezentat o serie de aspecte legate de schimbările climatice.

În mesajul său, el a vorbit în detaliu despre viteza cu care temperatura Pământului crește, și, de asemenea, menționat efectele încălzirii globale.

El a precizat că în acest secol, omenirea va alerga afară de combustibil fosil, iar acesta poate fi extrem de dureros pentru lume. Desigur, oamenii vor trebui să se mute la surse de energie regenerabile și a actelor, și cu cât mai repede aceste schimbări încep să aibă loc, cu atât mai bine.

6. James Caan

Chief Executive Officer, "Hamilton Bradshaw"

James Caan idee cum de a schimba lumea în 2013, în principal axat pe tineri. El a spus că o creștere a antreprenoriatului în rândul tinerilor în orice țară poate face o revoluție în redresarea economică a acestei țări.

El a spus: "Am fost de lucru pe această temă, în strânsă legătură cu guvernul întregului an, dar, spre disperarea mea, el a constatat că ideea nu ajunge întotdeauna oamenii potriviți. Deci, aș îndemna pe oricine care vrea să înceapă propria afacere, efectua o căutare minuțioasă și de a afla care sunt disponibile pentru ei resurse înainte de a se aventura călătoriei lor. "

7. John Burns

Proprietar și Director General al "Real Estate Consulting John Burns"

John Burns a făcut clar faptul că, în următorii ani, prețurile locuințelor sunt în creștere, la o viteză foarte mare. El a afirmat, de asemenea, că motivele care explica acest fenomen.

El a spus, "Nu fi surprins dacă prețurile de acasă începe să crească rapid. De ce? Raportul dintre costurile la proprietate acasă venit este la un nivel record, iar oamenii sunt puțin probabil să continue să închirieze un apartament, la o rată lunară care depășește plata ipotecii. "

De asemenea, El a sfătuit oamenii să nu asculte de sceptici, care de multe ori locuiesc pe aspectele negative, dar să fie pregătit pentru orice.

8. Olivier Fleurot

Directorul general al "MSL Group"

Ideea principală a Olivier Fleurot despre schimbarea lumii în 2013 pentru bunăstarea socială a tuturor instituțiilor.

Explicarea punctul său, el a citat exemple de "Pepsi Pulse" și "Intel". El a spus: "În 2013, brandurile curatorial sociale va fi dat. Mai multe și mai multe mărci vor urma modelul de pionieri, cum ar fi Pepsi Pulse și IQ-ul Intel și de a crea platforme pentru a supraveghea branduri sociale. Acest lucru este valabil mai ales de branduri, cum ar fi LVMH (cu "Nowness"), Coca-Cola (cu "Coca-Cola Journey"), American Express (cu "OpenForum"), Qualcomm (cu "Spark"), Cisco (cu " rețea ») și HSBC (un" Afaceri fara frontiere "), care sunt deja angajat la conținutul propriu, și este probabil să dețină un re-branding de platformele sale media, plasarea curatorial lor sociale care stau la baza."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu