Afacere cu o fermă?

Este cineva dintre voi cunosc oameni care sunt la 15 minute și nu poate sta fără un calculator și fugi cu ochii pătrați de pe ecran pentru a "hrăni vaci", "recolta" sau "fura vecinii săi"? Întâlnit niciodată astfel? - Ești un om norocos!

Dar au existat oameni care au ghicit trimite neînfrânat dorința de oameni care să se așeze și să se joace ecranul computerului, trimite o pistă bună.

De ce să cheltui bani pe o fermă virtuală, vaca virtuale atunci când aveți posibilitatea să investească bani în realitate, și să păstreze un ochi pe lucruri și să ia decizii de management, precum și, cu un ecran de computer.

Numit Farmhopping proiectul. Acesta include mai multe ferme reale Marea Britanie. Pentru a participa la "oras" să plătească lunar anumită sumă "mediul rural", și de bani pentru a obține posibilitatea de a trăi într-o fermă, utiliza produsele de origine animală sponsorizat, și au o oportunitate fara precedent de a afla ce fel de muncă "deconectat" de la fermă este diferit de calculator analog .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu