Afaceri în producția de seră

În fiecare zi, zonele suburbane devine din ce în ce mai multe că nu este surprinzător, pentru că oamenii doresc să aibă un produse eco-friendly. Acesta este motivul pentru o afacere mica, care este axat pe produse de gradina de fabricație și să-l vândă astăzi, de interes pentru mulți antreprenori. Un astfel de domeniu este serele de producție, care pot fi diferite. Acesta este destinat sere (industrial, personal, privat), dimensiunea cu efect de seră și, în final, un efect de seră pentru setul complet. Le produc în diferite materiale.

În general, sere din policarbonat. Acestea sunt în mare a cererii datorită proprietăți bune ale acestui material. Ele oferă o bună conductivitate, lumina, durabil, protejează împotriva radiațiilor ultraviolete și sunt relativ ieftine.

Tehnologia de fabricație este sere simple. Primul este rama. El va fi apoi foi atașate de policarbonat, care este conectat între original sigilat cu bandă. Cadrul este colectat de la profilul de fier galvanizat, acesta poate fi găsit în orice supermarket hardware. Cu efect de seră montat pe un teren pe temelia. E adevărat, trebuie să se pregătească în avans. Ultima etapă a ansamblului - instalarea de usi si ferestre.

De obicei, utilizarea încălzitoarelor convector de aluminiu. Ele sunt uniform distribuite în jurul perimetrului întregii seră.

Reveni la producția totală este de 100 până la 150%. Desigur, aceste cifre au fost încurajatoare, dar realitatea încă nu poate fi la fel de roz. Policarbonatul este un material durabil, ușor și flexibil, care vă permite să construiască structura usoare, dar foarte puternică și stabilă. Aceasta este o alternativă foarte bună de a folie de plastic sau sticlă. Cu toate acestea, în acest segment al concurenței pe piață este foarte mare, iar cererea de propuneri sunt adesea rămase în urmă.

Cu toate acestea, să renunțe la ideea de afaceri: "producția de seră" nu este meritat. Faptul că există și alte tipuri de sere, care sunt mai scumpe pentru fabricarea, dar în același timp și sunt mai scumpe. Cererea pentru acestea este același.

Aceasta, de exemplu, sere, geamuri cu sticla și rama din lemn, o seră de metal pentru a sticlei, care transmite razele ultraviolete, și o astfel de proiectare simplu ca o seră a tuburilor din polietilenă care plenkoy.Proizvodstvo sere acoperite cu o afacere

Echipamente pentru fabricarea la scară diferite modele modulare industriale, poate costa mai mult de 250 de mii de ruble. Sere din lemn, de obicei, făcute de mână, și are, împreună cu costul materialelor afectează prețul de vânzare cu amănuntul.

În cazul în care achiziționarea de propria sa linie de producție unii dintre voi nu au suficient capital inițial, atunci toate componentele necesare pentru construirea unei sere, și-l sprijină, scari, balustrade, tevi, puteți cumpăra de la alți producători.

În scopul de a organiza o astfel de afacere, fără a dezvolta propria capacitate, veți avea nevoie de cel puțin 6.000 de lei.

Dacă aveți o bază de clienți suficientă, investiția poate fi recuperat în primele două luni de funcționare. În cazul unor evoluții care nu au, este mai bine să facă acest lucru înainte de cumpărare a tuturor echipamentelor și materialelor necesare. Puteți plasa anunțuri în publicațiile corespunzătoare pentru agricultori sau grădinari, sunt de acord să coopereze cu orice comunitate grădină.

În mod evident, de afaceri de producere și colectare sere și sere sezon. Principalul cererii în primăvara și toamna. În timpul iernii, cele mai multe dintre producătorii încearcă să producă sere sere și solarii. Cu toate acestea, aceste modele sunt mai complexe și costisitoare decât o seră cu sere. Pentru a dezvolta și de a le produce, necesită cunoștințe și aptitudini speciale, așa că trebuie să arate profesional.

Deci, se pare, în scopul de a deschide o afacere pentru fabricarea de sere sunt cel mai bine ghidate de luna februarie sau martie, astfel încât, în viitor, puteți face un profit, care investesc în dezvoltarea în continuare a afacerilor sale personale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu