Închiriere de mașini pe baterie pentru copii

Conceptul de afaceri: deschide punctul de masini pentru copii pe motor în parcuri mari și locuri publice. Aceasta afacere este sezonieră, deoarece este dificil de a găsi clienți în timpul iernii (puteți încerca să rămână în marile zone de interior, dar vom lua în considerare versiunea clasica). Concursul este mare, iar tu probabil nu va fi capabil să concureze cu jucatorii existenti - vor trebui să găsească un loc gol. Dar, în ciuda tuturor dificultăților de o astfel de afacere este foarte atractiv.

Începe.

Deci, în primul rând, este necesar să se determine locul. Plimbare în jurul valorii de parcuri mari, asigurați-vă că să acorde o atenție la prezența concurenților. Dacă este cazul, nu vă faceți griji. Acestea pot fi găsite în lista de prețuri, în cazul în care conversația - și apoi cu privire la afaceri ca un întreg.

Cumpărare. Următorul pas este de a defini și de a cumpăra mașini și motociclete, funcționează pe baterii. Costul variază de la aproximativ 300 la 3000 lei. În medie, puteți ridica 5-6 masini la 60.00 lei, iar acest lucru este destul de mult.

Stoca. Captura pot apărea cu stocare. Perfect - găsi un garaj sau spațiu de depozitare în apropierea lucru. Încă mai trebuie să se gândească de depozitare în timpul iernii, dacă nu deveni o căutare de loc de închiriere interior (puteți încerca întotdeauna să negocieze cu centre comerciale de mari dimensiuni).

Publicitate. Desenați pe mașini de informare - copilul a văzut părinții citit unde și cât de mult. La punctul de închiriere a stabili un mic semn cu tarifele. În principiu, este suficient. Dar poți veni cu promotii, reduceri pentru clienții permanenți, semne și înregistrarea de informații cu privire la stâlpi în parc.

Noi credem profit. Dacă nu vrei să stai toată ziua în soare, sau închiria mașini pentru copii, aveți posibilitatea să luați vânzător. Găsiți vara a elevilor responsabil, cred că nu este un lucru dificil să-l avertizeze cu privire la toate posibilele complicatii. Pentru a remedia munca lor, au de a lucra cateva saptamani pentru a estima cât de mult iese într-o săptămână. M-am gândit? Scade un pic și a obține un plan de săptămână. Toate câștigurile în exces a studentului, cum ar fi simplu ca asta.

Dacă nu umfla altfel prețurile și găsi locul promițătoare, aparatul va rambursa costurile pe una sau două săptămâni. Deci investi 60-90 mii, veniturile pot fi la fel de mult, care, în opinia mea nu este putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu