Afaceri pe design peisagistic

Idee de afaceri: Afaceri pe design peisagistic

Pentru care va fi util: pentru constructori, designeri,

Resurse necesare: Instrumente (enumerate in articol), o cameră mică, o echipa de profesionisti

Capitalul inițial: aproximativ 450 $

Astăzi, în primul rând, clienții nu au nimic cu ea, ea este designul sofisticat și frumusețe. Din aceasta cauza, de designer si arta studiouri cresc ca ciupercile după ploaie. Oamenii care cunosc ceva din comun, normal și cufundată la nivel vizual, face bomboane, acum, la o primă. Astăzi nu se poate face fără ele, printre altele, de proiectare a peisajului, care combină designul grădinărit și arhitectură de pe străzi.

Organizație de afaceri

Rețineți că design peisagistic ocupării forței de muncă necesită o licență obligatorie, prin urmare, ar trebui să înceapă. Apoi, există o întrebare cu privire la sala, nu aveți nevoie de un birou bogat și respectabil. Pentru a comunica cu clienții va fi suficient și o cameră mică, cu un calculator și telefon. Acesta va fi toate desenele de execuție, desene și documentele de cerere.

În ceea ce privește echipamentul, acesta poate fi cumpărat ca și când ordinele care necesită utilizarea acestuia. Pot fi inițial limitate la un set de bază de instrumente, care nu se poate face fără: tuns gard viu, masina de tuns iarba, foarfeci, instrumente mici, greble, lopeți, ferăstrău electric, sape (total de aproximativ 400 dolari).

În plus față de instrumentele de care aveți nevoie și profesioniștii care știu cum să lucreze cu el și știu lor de afaceri: botanist, om de stiinta solului, arhitect și designer. Plata se face, de obicei, poartă caracter bonus în acord. Cel puțin unul dintre angajații dumneavoastră ar trebui să aibă mulți ani de experiență care îi va permite să controleze procesul. Reclama agenția dumneavoastră ar trebui să fie acordată la proiectarea și apăsați arhitectural, resurse online dedicate această industrie. Când ar trebui să se acorde publicitate fotografie este decorat cu peisaje care spun clientului informații mai util decât zeci de anunțuri de imprimare.

Dacă plasați o comandă, proiectantul trebuie să meargă la obiect fie dendroplan de a face calcule cu privire la sistemul de drenaj. După aceea, echipa este un plan general de lucru, analize de sol, sănătatea plantelor, peluze, studia terenul. Botanist trebuie să ridice toate plantele care îndeplinesc caracteristicile climatice ale regiunii. După toate detaliile și de plată, puteți începe echiparea obiect. Noroc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu