Idei de afaceri gratuite

Dacă doriți ca afacerea dumneavoastră să pretindă un fel de originalitate, a fost departe de risc și nu necesită o investiție mare, trebuie să vă familiarizați cu unele idei fără dobândă. Să-l joace în condiții de siguranță, de afaceri ar trebui să înceapă într-o zonă care este întotdeauna în cerere. Din fericire, oamenii nu se opresc să se căsătorească și, din păcate, nu încetează să moară. Care este de afaceri de nuntă, și de afaceri de servicii funerare sunt rareori neprofitabile. Dar este posibil să se gândească dincolo!

Tot ce este legat de sarcină și copiii prea mangaiat de atenția umană: haine pentru copii, accesorii, produse alimentare, jucării, etc. Selectați dvs. de nișă și păstrați-l originale.

Pe o memorie bună!

Tot ceea ce doresc să păstreze ca un suvenir de părinți iubit copilărie copilului, le puteți oferi. Nu știți cât de printuri populare de palmieri și copii tălpi, frumos decorate și închis într-o înrămate dulce. Aceasta tehnologie a apărut datorită ideilor noastre americane: oamenii noștri întreprinzători vizionat filme acolo părinții cu afecțiune face picioarele printuri aurite și arme de copilul său iubit de, și-au dat seama că vom avea un astfel de serviciu ar merge la "Ura!".

Apropo, tehnologia în sine pot fi cumpărate, care este vândut pe Internet și dincolo: profitabilitatea acestei afaceri este de aproximativ 500%, astfel încât costul inițial va fi plătită înapoi repede. Turnat 3D pot fi vândute de la sine, unii părinți nu mă deranjează să fac acest lucru de frumusete. Dar majoritatea clientilor doresc pentru a vedea imaginea finit, care poate atârna cu mândrie pe perete si admira-l pentru anii ce vor urma.

Femeile insarcinate.

Idei de afaceri pentru drum liber - care este, care, uneori, avem nevoie de a lovi cu piciorul-a începe lor de afaceri. Și aici este un alt unul din această serie. Femeile gravide sunt atât de frumoase în starea lor, astfel sentimental că vor trage cu siguranta la partea de frumoase și emoționante. Și asta e bine! Multe mame de la un astfel de timp încercând să țină un jurnal cu propriile emotii si emotiile această perioadă uimitor. Dar notebook-uri simple de rapid de deformare, pierdut în mijlocul altor deșeuri de hârtie, și nu a inspira gânduri de un miracol. Și aici e un jurnal special, frumos ilustrate, pline de culoare, cu compartimente pentru fotografii și imagini cu ultrasunete, precum și echipate cu sfaturi pentru gravide au la îndemână. Umple paginile mamei sale viitoare vor fi deosebit de frumos - se subînțelege că acest blog va păstra pentru o lungă perioadă de timp și nu se va re-citit din nou.

Pentru a proiecta, de a conveni cu privire la punerea în aplicare a forței de muncă nu este - bunuri, în acest fel.

Puteți elibera al doilea volum al acestor jurnale - primele luni de viata ale copilului lui.

Pe scurt, de afaceri cu privire la copii si mame este, probabil, cea mai plăcută, unele într-un suflet special. Sau poate vrei sa vinzi plicuri luminoase pentru declarațiile copii mici și costume animale de companie ating pereche (la fel pentru mamă și copil).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu